Skip to content
Brezplačna dostava nad 30 EUR!
Argirelin za izjemno delovanje proti staranju s takojšnjim učinkom

Argirelin za izjemno delovanje proti staranju s takojšnjim učinkom

Vse več žensk in moških želi učinkovite in varne kozmetične izdelke, s katerimi bi lahko zabrisali znake staranja na svojem obrazu. Res pa je tudi, da se na področju kozmetike proti staranju hitro znajdemo med obilico številnih izdelkov, nasvetov in tretmajev vseh vrst.
Za izbiro pravilnega izdelka je treba dobro poznati zahtevnost svoje kože in tretmaje proti staranju kože, ki so na voljo. V nasprotnem primeru kaj hitro lahko izberemo neučinkovit izdelek ali celo plačamo velike zneske za posege pri lepotnem kirurgu!
Koža v prvi vrsti potrebuje vlago, ko pa vlage ni dovolj in začnete razmišljati o liftingu, pomislite najprej na snov, na katero ne smemo pozabiti, saj je znana prav po neverjetnih rezultatih na koži: argirelin.
Kaj sploh je, kako deluje in predvsem, kje ga lahko najdemo?
Raziščimo ga skupaj.

Argirelin Za Izjemno Delovanje Proti Staranju S Takojšnjim Učinkom

Kaj je argirelin
Argirelin ali acetil heksapeptid-8 je aminski peptid, ki kožo napne in odpravlja nepravilnosti kot so brazgotine, obarvanost kože in gube. Zaradi svoje kemične sestave vpliva na delovanje živčnih prenašalcev ali nevrotransmiterjev, ki povzročajo krčenje mišic in posledično znake staranja kože na obrazu.
Ta peptid vpliva na postopek nastajanja gub, tako da ga blokira, zato je dokazano učinkovita sestavina, ki jo lahko uporabljamo v številnih formulah za nego obraza. Z mnogimi znanstvenimi preizkusi, tako in vivo kot in vitro, so dokazali, da gladi gube in je koža po uporabi bolj čvrsta in napeta.
Poleg tega je to popolnoma varna sestavina: uporabljamo jo lahko v kremah, serumih in tonikih. Idealna je za uporabo na koži na obrazu in na predelih okrog oči.

Lastnosti in uporaba argirelina
Če želimo razumeti, kako argirelin deluje, je treba najprej vedeti, kako koža izgubi svojo elastičnost in čvrstost. S starostjo nastajajo v telesu vse manjše količine kolagena in elastina, ki sta snovi, ki koži zagotavljata čvrstost.
Sčasoma ju koža proizvaja vse manj. Krčenje kože zaradi sinaptičnih povezav med nevroni in kožo povzroča izrazne gube, ki se začnejo delati na obrazu zaradi pomanjkanja kolagena in elastina.
Seveda je tudi mnogo drugih dejavnikov, zaradi katerih se koža začne starati. Na kakovost naše kože vplivajo genetika, starost in seveda tudi življenjski slog. Staranje najbolje preprečujemo z zdravo prehrano, s športom in z zaščito pred dimom in sončnimi žarki.
Žal pa se kljub vsemu trudu in zdravim navadam na obrazu vseeno pojavijo prve gube. Z leti postanejo vse bolj vidne, predvsem na predelih s tanjšo kožo.
Argirelin vpliva na postopek nastajanja gub, tako da ga prekine, še preden gube začnejo nastajati in napne kožo, kjer so gube že vidne. Namesto, da bi se mišica krčila, jo argirelin sprosti in posledično zmanjša globino, obseg in videz gube.
Študije so pokazale, da ta sestavina kreme z 10 % deležem lahko zmanjša gube za 30 %. Rezultati so vidni že po nekaj tednih.

Učinek argirelina na brazgotine na obrazu
Argirelin je postal znan zaradi svojega delovanja proti gubam in zaradi čvrste kože po uporabi, ni pa to edina njegova značilnost, ki ga odlikuje.
Nedavne klinične študije, ki so jih izvedli na Univerzah v Modeni in Reggio Emilia, na oddelku za medicino in kirurgijo, so dokazale, da je argirelin hkrati tudi snov, ki pomaga zmanjšati brazgotine na obrazu. Govorimo o brazgotinah vseh vrst, od brazgotin zaradi aken do brazgotin po nesrečah ali onkoloških terapijah.
>> Preberite več o učinku argireline na brazgotine (študija)

Argirelin odpravlja vrečke ali zabuhlost pod očmi
Poleg gub in izraznih gubic sodijo med najpogostejše težave, ki jih poskušamo odpraviti s posebnimi terapijami, vrečke ali zabuhlost pod očmi. Omenjene težave se pogosto stopnjujejo s starostjo, ob stresu in utrujenosti, vendar ne prizanesejo niti mlajšim osebam, tako zaradi genetskih predispozicij kot tudi zaradi življenjskega sloga.
Krema, ki vsebuje argirelin, lahko odpravi ali občutno zmanjša vrečke pod očmi. To ne pomeni, da samo posvetli barvo in obseg podočnjaka, ampak tudi odpravi vrečko oziroma njeno oteklino. To je odlična rešitev že za jutranjo osvežitev in za bolj sproščen videz.

Argirelin Za Izjemno Delovanje Proti Staranju S Takojšnjim Učinkom

Zakaj je argirelin prava alternativa za botoks
Za mnoge, ki želijo odpraviti znake staranja, predstavljata največji oviri strošek in učinkovitost.
Posegi z injekcijami botoksa ali celo operacije liftinga so precej dragi. Predvsem, ko govorimo o injiciranju botoksa, moramo vedeti, da to lahko izvaja samo specializiran zdravnik; če tega ne izvajajo strokovnjaki, ni lahko le neprijetno, ampak je lahko rezultat drugačen od želenega. Povrh tega je te posege treba po določenem času ponoviti. Terapija z botoksom je med najbolj nehvaležnimi, saj jo je treba ponavljati v rednih časovnih presledkih.
Botoks je dejansko nevrotoksin, ki mišic na obrazu ne sprošča, ampak jih paralizira. Zaradi tega je posledično videz lahko bolj umeten in manj naraven od tistega, ki ga dosežemo z uporabo lifting kreme na osnovi argirelina.
Argirelin ima enak učinek kot botoks, vendar ga lahko mirno nanesemo na kožo. Nima stranskih učinkov in ni invaziven izdelek. Je pa zelo učinkovit in ga nanašamo brez prebadanja kože in brez posegov lepotnega kirurga, poleg tega pa ima tudi zdravilne učinke. To pomeni, da ima redna uporaba lahko na kožo pozitivne dolgoročne učinke.

Kaj pa ostale učinkovine proti staranju?
Na voljo je veliko snovi z odličnim delovanjem na kožo na obrazu, kot je na primer hialuronska kislina, snov, ki je že prisotna v naši koži in je zelo priljubljena v kozmetičnih izdelkih proti staranju. Čeprav so to kakovostni izdelki, govorimo o rešitvah, ki so omejene na vlaženje in zaščito kože, učinek pa je viden šele po nekaj tednih uporabe. Sproščujoče delovanje argirelina pa je nasprotno vidno že po prvi uporabi in na obrazu deluje kot instant lifting.

Uporaba argirelina v kremah proti staranju kože
Najboljši način uporabe argirelina je v kremah proti staranju kože. Za boljši učinek bi mogla biti koncentracija argirelina od 2 % do 10 % formule kreme za obraz. S pravo formulo lahko dobimo kremo za obraz s takojšnjim učinkom liftinga.
Kremo za učvrstitev in lifting kože na obrazu lahko uporabljamo vsak dan, saj stalna uporaba gube v trenutku zabriše in ima hkrati dolgoročne pozitivne učinke.
Na trgu lahko najdemo veliko krem proti staranju kože in proti gubam, kreme za učvrstitev in napeto kožo. Večino teh krem je treba uporabljati neprekinjeno več let in njihovo delovanje je omejeno na preprečevanje nastajanja gub oziroma na vlaženje kože. Delovanje krem z argirelinom pa opazimo že po nekaj minutah po nanosu.

Argirelin Za Izjemno Delovanje Proti Staranju S Takojšnjim Učinkom
Argirelin Za Izjemno Delovanje Proti Staranju S Takojšnjim Učinkom

Krema za POMLADITEV V TRENUTKU ali INSTANT AGEBACK je krema za učvrstitev kože na obrazu z učinkom liftinga

VITAYES je pionir pri uporabi argirelina v kremah proti staranju kože na obrazu. Že več let nemško podjetje izdeluje napredne izdelke, ki so hkrati varni in zagotavljajo vidne rezultate: govorimo o kremi z argirelinom  ZA TAKOJŠNJO POMLADITEV ali INSTANT AGEBACK.
V nasprotju z mnogimi izdelki na trgu, ki vsebujejo smešno majhne deleže argirelina, ga krema za takojšnjo pomladitev INSTANT AGEBACK vsebuje kar 10 %. To je tudi optimalna količina za konkreten in takojšen rezultat.
INSTANT AGEBACK je krema s takojšnjim učinkom liftinga. Po nanosu počakamo samo 5 minut in že vidimo, kako se gube gladijo in koža postane bolj napeta. Ta neverjetni učinek traja do 9 ur, ne da bi kremo nanašali večkrat na dan.
Velika prednost kreme INSTANT AGEBACK je njena formula. Konsistenca kreme, ki je podobna gelu, omogoča kremi, da prodre v globino kože. Nasprotno je uporaba serumov in tekočih raztopin z argirelinom, ki polzijo po koži, težja. Nanašanje kreme pa je nasprotno izjemno preprosto, na kožo jo dodamo, kjer je potrebno, na primer na manjše gube, okrog oči ali na brazgotine. Zadostuje že nanos majhne količine.
To ni samo krema za učvrstitev in lifting kože, ampak tudi krema z delovanjem proti staranju kože. INSTANT AGEBACK lahko ob redni uporabi zmanjša gube za do 32 %: ker spodbuja nastajanje kolagena, ki je izredno pomemben za ohranjanje mladostne in napete kože.
Že po nekaj tednih boste lahko opazili pozitivne rezultate na izraznih gubicah na najbolj kritičnih predelih obraza, vključno s predelom okrog oči.

Kako uporabljamo kremo, ki vsebuje argirelin
Kreme za obraz, ki vsebujejo argirelin, lahko na kožo na obrazu nanašamo vsak dan, vključno s predelom okrog oči. Ne obstajajo posebne nočne in dnevne kreme, vseeno pa priporočamo, da kremo nanesete zjutraj in izkoristite njeno delovanje podnevi.
Tovrstne kreme, kot je krema za TAKOJŠNJO POMLADITEV ali INSTANT AGEBACK, so izjemno učinkovite. Če želimo doseči optimalni rezultat, jo moramo zato nanašati skrbno in natančno.

Predstavljamo vam najboljši način za nanašanje kreme za obraz, ki vsebuje argirelin:

  • Najprej poskrbite, da bo koža na obrazu čista in suha.
  • Nato nanesite sloj vlažilne kreme, ki ne vsebuje olj ali silikonov, zatem pa nanesite kremo za TAKOJŠNJO POMLADITEV ali INSTANT AGEBACK.
  • Kremo razmažite z rahlim tapkanjem in počakajte nekaj minut. Sušenje lahko pospešite s pahljačo oz. pihanjem zraka na obraz.
  • Občudujte rezultat: koža se napne na naraven način, gube so manj vidne in manj globoke, vrečke in podočnjaki izginejo.
Lifting krema (7 ml) s takojšnjim delovanjem

Instant Ageback – Lifting krema (7 ml) proti gubam in povešeni koži

49,90 €

Kupi izdelek
Lifting krema (15 ml) proti gubam in povešeni koži

Instant Ageback – Lifting krema (15 ml) proti gubam in povešeni koži

69,90 €

Kupi izdelek

Ta prispevek ima 0 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Back To Top