Skip to content
Brezplačna dostava nad 30 EUR!
Glikoin 100 % naravnega izvora in njegova učinkovitost proti staranju

Glikoin 100 % naravnega izvora in njegova učinkovitost proti staranju

Naša koža je nenehno izpostavljena vsakodnevnemu stresu. Zrak, hlajen s klimatskimi napravami, ogrevanje in sončna svetloba poleg nezdravega življenjskega sloga delujejo na kožo in zaradi njih je vse manj napeta in sijoča.
Utrujena in nezaščitena koža lahko predstavlja številne težave, med katerimi so nepravilnosti, lise, podočnjaki in znaki staranja. Zato je zelo pomembno, da kožo zaščitimo z vsemi instrumenti, ki so nam na voljo.
Po eni strani je zdrav in aktiven življenjski slog osnovno izhodišče, kljub vsemu pa pogosto ne zadostuje. Tukaj pa nastopi naš glikoin.
O čem pravzaprav govorimo in zakaj je ta naravna snov tako močna in učinkovita na koži?

Kaj je glikoin?
Manj znana, a vendar izjemno učinkovita snov glikoin je 100 % naravni izvleček, ki ga uspešno uporabljamo v kozmetiki. V osnovi ga pridobivamo iz rastline Myrothamnus flabellifolia, ki raste v najbolj sušnih območjih Afrike, pri čemer ohranja svojo vlago na vedno enakem nivoju in iz bolj znane alge spiruline.
Obe rastlini uspevata na območjih z ekstremnimi temperaturami, kot je puščava. V določenih primerih sta sposobni dolga obdobja preživeti brez vode in po prvem dežju zopet hitro zacveteti. Njuna moč in odpornost je pritegnila pozornost raziskovalcev, ki so želeli izvedeti, na kakšen način se lahko tako uspešno zaščitita pred omenjenimi naravnimi sušnimi pogoji.
Zato je glikoin optimalna snov v kozmetičnih izdelkih za nego zrele in utrujene kože, ki je pod stresom in dehidrirane kože.

Pozitivne lastnosti delovanja glikoina
Pozitivne lastnosti delovanja glikoina so zares številne in sicer celo tako zelo, da je mogoče doseči dobesedno “vstajenje” kože. Glavna lastnost je, da lahko koži povrne vlažnost in čvrstost.
Med drugim tudi aktivira nadomeščanje celic, tako da stimulira obnavljanje kože, predvsem pri utrujeni koži. Če na kožo nanesemo izdelek, ki vsebuje glikoin, se ostarele celice začnejo vesti kot bi bile “mlade” in tako izboljšajo videz obraza.
Poleg tega glikoin pomaga ohranjati vlažnost kože ves dan. Hkrati glikoin pomaga izboljšati čvrstost in elastičnost kože. Ta lastnost v kombinaciji s sposobnostjo stimulacije proizvodnje antioksidantov v telesu je bistvenega pomena za učinkovite vlažilne izdelke proti staranju kože.
Glikoin tudi pomaga koži ohranjati njeno debelino. Z leti se koža običajno tanjša, predvsem na obrazu. To spremlja tudi padec količine kolagena in elastina in posledično tudi pojav izraznih gub. Glikoin pa spodbuja njuno proizvodnjo.
Naslednja pomembna lastnost je zaščita pred sončno svetlobo. Ne samo, da ščiti kožo pred žarki UV, ki koži škodujejo, ampak tudi pomaga koži ozdraveti po opeklinah in odpraviti lise. Rezultat je na koži viden že samo kakšen dan po nanosu.

Zakaj je pomembno, da je koža zaščitena 24 ur na dan
Koža na obrazu je najbolj izpostavljen del našega telesa. Vse dni je obremenjena s stresom zaradi onesnaženosti v notranjih prostorih in na prostem.
V naših domovih in pisarnah mora koža prenašati obremenitev zaradi klimatskih naprav ali umetnega ogrevanja, zaradi katerih je zrak v prostoru suh. Na prostem pa je izpostavljena sončni svetlobi in škodljivim žarkom UV ter onesnaženosti, ki jo povzročajo motorna vozila.
Zato je pomembno, da je koža zaščitena 24 ur na dan. Nikakor za popolno dnevno nego ne zadostuje uporaba navadne vlažilne kreme. Idealna rešitev za mladosten videz napete in sijoče kože je uporaba učinkovitih izdelkov, kot je na primer krema z zaščito pred onesnaženostjo.

Glikoin v kremi za zaščito kože na obrazu
Kremo, ki vsebuje glikoin lahko imenujemo “super vlažilna krema”. Če uporabimo to izjemno naravno snov z njenimi številnimi blagodejnimi lastnostmi, lahko dobimo izdelek z zaščitnim in spodbudnim delovanjem in hkrati proti staranju v eni sami kremi.
Krema z glikoinom je primerna tudi za moške, zlasti, kadar potrebujejo super lahek izdelek, ki se takoj vpije v kožo in kože ne masti.
Prav zato je VITAYES izdelal kremo PERFECTOR Anti-Age DNEVNO KREMO. To je krema za obraz, ki zagotavlja vlaženje 24 ur na dan in zaščito razreda SPF 15. Krema je lahka, nemastna, idealna tudi za vse, ki imajo mastno kožo in iščejo kremo, ki se lahko vpije v kožo.
Zaradi vsebovanega glikoina ta krema lahko zaščiti vašo kožo pred vsemi stresnimi dejavniki. Zaščita pred žarki UV in njena sposobnost potencialne celične vitalnosti sta učinkovita kombinacija, ki preprečuje znake staranja in ohranja kožo vašega obraza napeto in super navlaženo.

PERFECTOR Anti-Age, Dnevna krema z vlažilnim učinkom (50 ml)
PERFECTOR Anti-Age, Dnevna krema z vlažilnim učinkom (50 ml)
PERFECTOR Anti-Age, Dnevna krema z vlažilnim učinkom (50 ml)
PERFECTOR Anti-Age, Dnevna krema z vlažilnim učinkom (50 ml)
PERFECTOR Anti-Age, Dnevna krema z vlažilnim učinkom (50 ml)
PERFECTOR Anti-Age, Dnevna krema z vlažilnim učinkom (50 ml)
PERFECTOR Anti-Age, Dnevna krema z vlažilnim učinkom (50 ml)
PERFECTOR Anti-Age, Dnevna krema z vlažilnim učinkom (50 ml)PERFECTOR Anti-Age, Dnevna krema z vlažilnim učinkom (50 ml)PERFECTOR Anti-Age, Dnevna krema z vlažilnim učinkom (50 ml)PERFECTOR Anti-Age, Dnevna krema z vlažilnim učinkom (50 ml)PERFECTOR Anti-Age, Dnevna krema z vlažilnim učinkom (50 ml)PERFECTOR Anti-Age, Dnevna krema z vlažilnim učinkom (50 ml)

PERFECTOR Anti-Age, Dnevna krema z vlažilnim učinkom (50 ml)

49,90 €

Kupi izdelek

Šifra: VITAYESDKPAA
Kategorija: Kreme
Rok dobave: 1-3 dni
Stanje: Na zalogi

Ta prispevek ima 0 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Košarica
Back To Top