Skip to content
Brezplačna dostava nad 30 EUR!

Naše izdelke izdelujemo in polnimo v stekleničke izključno in samo v Nemčiji, zanje ne veljajo samo strogi nemški predpisi, ampak tudi evropski predpisi za kozmetične in potrošne izdelke.

Naša krema za takojšnjo pomladitev Instant Ageback je med najnaprednejšimi razvojnimi dosežki kozmetične industrije, njen učinek proti gubam in povešeni koži ni potrdilo samo na tisoče zadovoljnih uporabnic, ampak med drugimi tudi Institut Dermatest.

Vitayes - Dermatest značka

Kremo za takojšnjo pomladitev Instant Ageback so nagradili s kar 5 zvezdicami jamstva kakovosti, pri vseh testnih osebah so lahko v veliki meri zmanjšali globino posameznih gub.

Ponovno si oglejte naše številne videe in navodila za uporabo, kajti pogosto je vzrok za slabo delovanje ali za nedelovanje neoptimalna uporaba. Sicer nam pišite na naslov info@zabrisigubice.si in za vas bomo našli rešitev.

VITAYES® nanesite na čisto in vlažno kožo. Izogibajte se uporabi kozmetičnih izdelkov na oljni osnovi pred in po uporabi izdelkov VITAYES®, ker olje lahko zmanjša učinkovitost kreme. Nanesite za grah veliko količino na želen del kože in tanek sloj kreme nežno vtapkajte v kožo. Izdelek deluje med sušenjem, zato morate pustiti, da vlažno kremo rahlo navlažena koža vpije. Ohranite svoj obraz za najmanj 5 minut miren in ga ne premikajte oz. ne spreminjajte obrazne mimike. Rahlo pihanje med sušenjem prispeva k boljšim rezultatom. Ne nanašajte prevelikih količin kreme. Prevelike količine kreme koža ne more v celoti vpiti in na koži ostanejo beli ostanki. Zato v tem primeru predel kože s preveč kreme umijte in manjšo količino kreme znova nanesite.

Namig: Pustite VITAYES® delovati na svoji koži in nanesite ličila šele vsaj po 20 minutah. Ličila nanesite previdno in brez drgnjenja z gobico za nanos ličil, da ne boste poškodovali zaščitnega filma VITAYES® in poslabšali rezultatov kreme.

Rezultati bodo najboljši, če ličil sploh ne boste uporabili. Če ličila uporabljate, priporočamo, da izberete takšna, ki ne vsebujejo olja.

Govorimo zgolj o velikosti oz. vrsti embalaže. Vsebina (krema, sestavine) so identične.

Da, vsi izdelki VITAYES so med seboj skladni in se lahko med seboj kombinirajo.

Da, lahko nanesete tudi ličila, vendar upoštevajte naslednja navodila: VITAYES® nanesite na očiščeno in vlažno kožo. Ne uporabljajte kozmetičnih izdelkov na osnovi olja pred in po nanosu VITAYES®, ker lahko olje zmanjša delovanje kreme. Pustite VITAYES® delovati na svoji koži in ličila nanesite šele po najmanj 20 minutah. Ličila nanašajte previdno in brez drgnjenja, z gobico za nanos ličil, da ne boste poškodovali zaščitnega filma VITAYES® na svoji koži in poslabšali rezultatov kreme.

Rezultati bodo najboljši, če ličil sploh ne boste uporabili. Če ličila uporabljate, priporočamo, da izberete takšna, ki ne vsebujejo olja.

Po nanosu kreme morate počakati približno 5 minut. Medtem se ne smejte in ne spreminjajte mimike obraza, da se krema lahko lažje vpije.

Da. Naš izdelek je veganski in brez poskusov na živalih.

Košarica
Back To Top