Skip to content
Brezplačna dostava nad 30 EUR!
Vitayes - Dermatest Certifikat

DERMATEST"® certificirana kakovost

Pečat “ORIGINAL dermatest ®” je zagotovilo za sledljivost ter varnost potrošnika in proizvajalca. Izdelki, ki so prejeli ta pečat, izpolnjujejo visoke standarde kakovosti, ki jih je preveril in potrdil inštitut.
Pečat je na voljo v štirih različnih stopnjah, da bo jasneje: VITAYES že leta pridobiva pečat s petimi zvezdicami, ki ustreza najvišji stopnji.

Pečat s petimi zvezdicami opisuje dolgoročne preskuse uporabe, ki zagotavljajo največjo varnost: tako testirani izdelki so označeni z nazivom “klinično testirano”.
Študije, opravljene za pridobitev 5 zvezdic, presegajo določanje možnosti draženja kože. Poleg takojšnjega odziva se testira tudi odziv na dolgotrajno uporabo, ki traja do 4 tedne.

Preskusi potekajo in vivo, točno na območju uporabe: krema za oči se na primer preveri neposredno na očesu in veki.

Vitayes - Raziskave Instant Ageback

INSTANT AGEBACK: edini izdelek za lifting, ki je preizkušen glede učinkovitosti in kakovosti

Učinkovitost formule Argireline® iz izdelka INSTANT AGEBACK je bila potrjena v več študijah, izvedenih na modelih in vitro in na zdravih prostovoljcih.
V obeh primerih je bilo poleg takojšnjega sproščujočega učinka mogoče opisati tudi trajno delovanje proti gubam. Pri zdravih prostovoljcih je bilo dokazano, da Argireline® v običajnih tekočih formulacijah zmanjša globino gub za 20%.

Nedavne študije so pokazale nadaljnje koristi kozmetične uporabe Argirelina® in v nekaterih primerih pokazale dejanske histološke izboljšave tkiva s povečano debelino dermisa.

Formula INSTANT AGEBACK optimizira regeneracijski potencial in učinkovito zmanjšuje madeže, kot so:

  • Onkološke brazgotine
  • Brazgotine po aknah ali noricah
  • Keloidne brazgotine

Študijo je izvedel Dr. B. Palmieri, izredni profesor na Univerzi v Modeni, specializiran za plastično-estetsko in rekonstrukcijsko kirurgijo, v sodelovanju z naslednjimi inštituti:

Vitayes - Certifikat kakovosti

Osredotočenost na proizvodne metode in zavezanost boljšemu planetu

VITAYES si prizadeva za izboljšanje sveta, v katerem živimo.

Izdelki so tudi certificirani kot veganski in niso testirani na živalih.

Klinični in dermatološki testi se izvajajo z metodologijami v skladu z veljavnimi predpisi, ki prepovedujejo testiranje končnih kozmetičnih izdelkov in kozmetičnih sestavin na živalih.

Košarica
Back To Top